Velkommen til min blog

Velkommen til min blog

Hvad skriver man lige i sit første   blogindlæg på sin helt nye blog? Ja, jeg kunne jo starte med at fortælle lidt om mig selv, og om hvad du kan læse om på min blog.

Jeg hedder Mathilde Lusty Sørensen , og er 15 år. Jeg har tidligere haft et par forskellige Insagram sider, og der er helt sikkert nogle, der vil kunne kende mig fra min tid som citybois fan og bestyrer på en af dk’s største citybois fansider, eller fra da jeg `gæstede` programmet Adam og Noha. Citybois tiden er dog forlængst et afsluttede kapitel i mit liv. Efter jeg havde haft den store fanside, hvor næsten 7000 flugte med og kendte til både mig og mit liv,  fik jeg for alvor blod på tanden efter selv at have min egen blog, hvor folk kunne følge med i mit liv. Men der gik dog laang tid, inden det blev til virkelighed. Jeg begyndte at have min egen Instagram, hvor jeg postede lidt af hvert, dog er jeg ret glemsom, når det kommer til koder, så jeg glemte min kode, og det gik lidt i stå.

Nu tar´ vi lige en pause fra at tale om Instagram, og vender tilbage til hvem jeg er 😀

Jeg hedder som sagt Mathilde og er 15 år. Jeg har en forkærlighed for 80ér musik, 90érne, makeup, tøj inspireret af 70érne – og lidt mere makeup… hehe. Og så lever jeg et liv med autisme og ocd/angst. Jeg er født med min autisme, og min angst er højeste sandsynligt kommet, fordi jeg har en ret stor sanseforstyrrelse. Min sanseforstyrrelse gør, at jeg blandt andet lugter næsten alt meget mere kraftigere end andre mennesker gør. Også på følesansen er jeg forstyrret, fx  har jeg i en del år haft rigtigt svært ved at have jeans på, da stoffet føles så mærkeligt på mine ben. Det er dog en af de ting, jeg heldvis har vænnet mig til. Min angst har sat sig på, at jeg er blevet bange for sæbe, og det tror vi igen hænger sammen med at jeg, da jeg var lille, har syntes, at sæben  lugtede al for meget, men ikke har kunne forklare det, og derfor har min hjerne fået lave den forkerte kobling – nemlig at sæbe er farligt. For at det her indlæg ikke skal blive al for langt, lader jeg vær med at gå i dybden med, hvad det betyder, at jeg er bange for sæbe, men jeg lover, at der inden for ikke så lang tid kommer et indlæg, hvor jeg vil gå meget mere i dybden med min angst og autisme.

I min fritid laver jeg for det meste det, mange teenagere gør – sover. Ej jeg laver selvfølgelig mange andre ting som fx at skrive på indlæg til min blog. Måske sidde du nu og tænker ´men Mathilde du har jo først lige startet din blog i dag`, men jeg har faktisk de sidste måneder forberedt mig på, at jeg skulle starte bloggen op – jeg har skrevet nogle opslag og har også forberedt, hvilke der skal op og hvornår. Så er jeg 100% klar til at det nu går løøs 😀

For at vende tilbage til det med Instagram, så mistede jeg jo koden til min gamle, men det betød blot, at jeg fik min nye Instagram, som jo ikke er så ny mere – men, det er en Instagram, hvor jeg skriver om mit liv, min angst, mit vægttab og hvad der i øvrigt lige går mig på. Jeg har også en Facebook-side, som hedder ´mit liv med angst og autisme`, hvor jeg deler mine angstanfald, små tekster om min angst, men også tips og trick til at tackle din angst og meget andet.

Nu vil jeg til at slutte, det her indlæg, men inden vi skilles helt, vil jeg da lige fortælle, hvad du kan forvente at se her på bloggen. Jeg vil så vidt, det er muligt prøve at komme med et eller to indlæg om konfirmation – hvilket vil bestå i, hvordan min konfirmation forgik, tips til en let makeup, tips til bordækning, kjoler og sko – og ikke mindst hvordan du nyder dagen bedste. Jeg vil også prøve at komme med makeup-relaterede indlæg, de lækreste opskrifter, indlæg om mit vægttab, min angst og alt muligt andet spændende.

Jeg håber rigtigt meget, at du vil følge med – vi ses i mit næste opslag<3

knuuuus Mathilde<3

 

Du kan finde mig på:

INSTAGRAM: @mathildelusty

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/Mit-liv-med-angst-og-autisme-766881486772535/

SNAPCHAT: MATA2609

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog